Over ons

Repair Supply maakt het mogelijk om op een zeer eenvoudige manier de reparatie van je telefoon of tablet zelfstandig uit te voeren. Het bedrijf bestaat sinds 2015 en behoort ondertussen tot één van de grootste reparatie webwinkels van Nederland. Met iedere maand een stijgend aantal bezoekers op de website en veel tevreden klanten zijn wij als team zeer trots op ons bedrijf.

Onze missie is het gemakkelijk en toegankelijk maken van zelfreparatie. Jaarlijks belanden veel apparaten in de afval, omdat ze niet meer werken. Terwijl deze meestal gemakkelijk zijn te repareren. Wat Repair Supply uniek maakt is dat wij niet alleen verschillende onderdelen leveren om de reparatie van je apparaat zelf uit te voeren. Wij maken ook handleidingen die je kan gebruiken om je apparaat zelf te repareren.

Daarnaast is er in onze webwinkel de mogelijkheid om te kiezen voor refurbished onderdelen. Deze onderdelen zijn niet alleen beter van kwaliteit dan het kopie A+ variant, maar draagt de keuze voor refurbished producten bij aan een gezond milieu. Duurzaamheid is dan ook een belangrijk begrip binnen ons bedrijf. Refurbished onderdelen zijn producten die al eens gebruikt zijn maar die nog prima functioneren. Deze producten worden gereviseerd en opgepoetst zodat ze weer in perfecte staat zijn voor de verkoop.

Met een assortiment wat bestaat uit meer dan 1.000 verschillende producten bieden wij een ruime keuze aan producten van verschillende merken. Naast de producten voor scherm reparaties is er ook een groot assortiment verkrijgbaar in o.a. camera’s, batterijen, knoppen, telefoonhoesjes en screen protectors. Het doel van Repair Supply is om iedere klant te voorzien van de beste kwaliteits onderdelen die op dit moment verkrijgbaar zijn. Met een duidelijk beschikbare reparatie handleiding maken we het mogelijk om op een zeer eenvoudige manier zelf je scherm te repareren. Hierdoor bespaar je veel tijd en geld! De nieuwste technologieën worden op de voet gevolgd door ons als team waardoor er een garantie kan worden gegeven dat het assortiment steeds wordt aangevuld met de nieuwste producten van de hoogste kwaliteit. De producten van Repair Supply worden altijd tegen een eerlijke lage prijs geleverd.

Zodra je een bestelling plaatst gaan wij meteen voor je aan de slag met het inpakken en verzenden van je pakket. Als je de bestelling op een werkdag voor 17:15 uur plaatst dan wordt je pakket dezelfde dag nog naar je toe verzonden. Alle bestelling worden verzonden met PostNL.

Omdat wij voor de volle 100% achter onze producten staan bieden wij 1 jaar garantie op iPhone en iPad batterijen en 2 jaar garantie op overige iPhone en iPad onderdelen. Voor onderdelen van andere merken zoals Huawei en Samsung bieden wij minimaal 6 maanden garantie. Meer informatie over de garantieperiode van een product kun je terugvinden onder het kopje “specificaties” op de productpagina.

Kom je er zelf niet uit tijdens een reparatie of heb je een vraag over een ander product dan staat het team voor je klaar om je verder te helpen.Twijfel dus niet om contact met ons op te nemen.