iPhone 6 scherm

Heeft je iPhone 6 scherm het begeven? Geen zorgen, door een nieuw iPhone 6 scherm te kopen heb je het goedkoop in een mum van tijd zelf gerepareerd. We bieden voor de iPhone 6 A+ kwaliteit en origineel refurbished kwaliteit schermen aan. Wil je meer te weten komen over de kwaliteit iPhone 6 schermen die we aanbieden? Klik dan hier. Zorg dat je ook een gereedschapsetje bestelt indien je deze nog niet hebt, zodat je meteen aan de slag kunt met de reparatie. Met onze handleiding voor het vervangen van je iPhone 6 scherm kun je het eenvoudig stapsgewijs zelf repareren. We bieden voor een nog snellere en makkelijkere reparatie ook voorgemonteerde iPhone 6 schermen van A+ kwaliteit aan. De front camera, home button en LCD shield zitten hier al op gemonteerd. 

iPhone 6 scherm wit A+

21,95

iPhone 6 scherm wit origineel refurbished

42,99

iPhone 6 scherm zwart A+

21,95

iPhone 6 scherm zwart origineel refurbished

42,99

iPhone 6 voorgemonteerd scherm wit A+

31,99

iPhone 6 voorgemonteerd scherm zwart A+

31,99

Pro'sKit gereedschapset voor smartphone reparatie SD-9332M

43,56

Simpel Reparatie Set

2,99
Weergeven 1 t/m 8 van in totaal 8

iPhone 6 scherm kopen

Is je iPhone scherm gebarsten en wil je een nieuw scherm voor je iPhone 6 bestellen? Kies dan voor kwaliteit en zekerheid met de lcd-schermen van Repair Supply. We bieden gloednieuwe iPhone 6 schermen van A+ kwaliteit en origineel refurbished iPhone 6 schermen aan. Bovendien krijg je twee jaar garantie op je iPhone 6 scherm en als je voor 17:15 bestelt, heb je hem morgen al in huis!

Zelf je iPhone 6 scherm vervangen

Als je iPhone 6 scherm kapot is, kun je deze zelf vervangen met een van de nieuwe lcd-schermen voor de iPhone 6 van Repair Supply. Heb je nog geen reparatiesetje? Bestel deze dan direct en vervang in een mum van tijd zelf je iPhone 6 scherm. 

Hoe kan ik zelf mijn iPhone 6 scherm repareren?

Een lcd-scherm voor de iPhone 6 is gemakkelijk zelf te repareren. Bekijk onze handleiding en volg de stappen om zelf je iPhone 6 scherm te vervangen: Handleiding zelf vervangen iPhone 6 scherm

iPhone 6 scherm vergelijken

Repair Supply heeft een ruim aanbod iPhone 6 onderdelen zoals batterijen, home buttons, dock connectors, simkaarthouders en meer. Het iPhone 6 scherm is verreweg het meest verkochte onderdeel voor de iPhone 6. Bekijk en vergelijk hieronder onze lcd-schermen voor de iPhone 6:

Product Conditie Prijs Garantietermijn
iPhone 6 scherm wit A+ Nieuw € 21,99 2 jaar
iPhone 6 scherm wit origineel refurbished Origineel refurbished € 44,99 2 jaar
iPhone 6 scherm zwart A+ Nieuw € 21,99 2 jaar
iPhone 6 scherm zwart origineel refurbished Origineel refurbished € 44,99 2 jaar
iPhone 6 voorgemonteerd scherm wit A+ Nieuw € 34,99 2 jaar
iPhone 6 voorgemonteerd scherm zwart A+ Nieuw € 34,99 2 jaar
Reparatieset voor een iPhone 6 scherm Nieuw € 2,99

Contact opnemen met de klantenservice

Heb je een vraag over onze producten of over het repareren van je iPhone 6 scherm? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. We staan je graag te woord.