iPhone 8 Reparatie

Indien je de reparatie van je iPhone 8 door ons wilt laten uitvoeren, is dat uiteraard mogelijk. Op deze pagina vind je een overzicht van de reparaties die we uitvoeren en de kosten daarvan.

Wij geven 1 jaar garantie op alle reparaties. Het is mogelijk om te wachten op je toestel tijdens de reparatie. Indien je je toestel wilt laten repareren neem dan contact met ons op om een afspraak te maken.
iPhone 8 scherm reparatie

Soort scherm: Kopie A+.
Kosten: €65,-
Duur: 30 tot 45 minuten.

Afspraak maken

iPhone 8 scherm reparatie

Soort scherm:Origineel refurbished
Kosten: €135,-
Duur: 30 tot 45 minuten.

Afspraak maken


iPhone 8 batterij vervangen

Symptomen: je iPhone 8 raakt snel leeg of valt spontaan uit.
Kosten: €49,-
Duur: 30 tot 60 minuten.

Afspraak maken

iPhone 8 oplaadpoort vervangen

Symptomen: je iPhone 8 laad niet op, de microfoon werkt niet tijdens het bellen of er komt geen geluid uit de oordopjes.
Kosten: €59,-
Duur: 1 tot 2 uur.

Afspraak maken

iPhone 8 reparatie service

Is het scherm van je iPhone 8 kapot of een ander onderdeel defect? Dit wil je het liefst zo snel mogelijk laten repareren. De kosten van de reparatie vind je op deze pagina, zo kom je achteraf niet voor verassingen te staan. Mocht het probleem van je iPhone 8 er niet bij staan, neem dan telefonisch of per mail contact met ons op, wij helpen je graag!


1 jaar garantie op iPhone 8 reparaties

Wij geven op al onze iPhone 8 reparaties 1 jaar garantie. Mocht er na verloop van tijd defecten of kuren optreden, zoals dat de touchscreen niet meer goed functioneert, dan vervangen wij dit kosteloos onder garantie. Schade door eigen toedoen valt hier niet onder. Mocht het onderdeel na reparatie niet goed functioneren, neem dan contact met ons op om dit te laten repareren.


iPhone 8 scherm reparatie kwaliteiten

Voor reparatie van je iPhone 8 scherm kun je kiezen uit twee kwaliteiten. Hieronder lichten wij kort toe wat de verschillen zijn.

  • Kopie A+: Dit is de hoogste kwaliteit after market iPhone 8 scherm dat verkrijgbaar is. Een kopie scherm is qua beeldkwaliteit en helderheid iets minder dan het origineel.
  • Origineel refurbished: Dit is een origineel iPhone 8 scherm, waarvan het glasplaat is vervangen door een vergelijkbare variant.

Meest voorkomende iPhone 8 schades

De onderdelen die het meest stuk gaan na gebruik bij een iPhone 8 zijn: het scherm, batterij en oplaadpoort. Het scherm barst meestal na een paar keer vallen. De batterij neemt af in capaciteit na veelvuldig gebruik, meestal komen de eerste symptomen na 1 à 1,5 jaar gebruik. De oplaadpoort raakt ook vaak defect, echter komt het vaak voor dat hier meestal stof in zit. Dit kun je gemakkelijk zelf oplossen door met een naald het stof te verwijderen.


Voordelen van Repair Supply

Door je iPhone 8 bij Repair Supply te laten repareren, profiteer je van de volgende voordelen:

  • 12 maanden garantie.
  • Wachten onder het genot van een kop koffie.
  • Vrijwel alle reparaties in minder dan 1 uur klaar.
  • Klanten beoordelen ons met een 9,1!