iPhone 8 Plus Reparatie

Indien je de reparatie van je iPhone 8 Plus door ons wilt laten uitvoeren, is dat uiteraard mogelijk. Op deze pagina vind je een overzicht van de reparaties die we uitvoeren en de kosten daarvan.

Wij geven 1 jaar garantie op alle reparaties. Het is mogelijk om te wachten op je toestel tijdens de reparatie. Indien je je toestel wilt laten repareren neem dan contact met ons op om een afspraak te maken.
iPhone 8 Plus scherm reparatie

Soort scherm: Kopie A+.
Kosten: €85,-
Duur: 30 tot 45 minuten.

Afspraak maken

iPhone 8 Plus batterij vervangen

Symptomen: je iPhone 8 raakt snel leeg of valt spontaan uit.
Kosten: €59,-
Duur: 30 tot 45 minuten.

Afspraak makeniPhone 8 Plus reparatie service

Is het scherm van je iPhone 8 Plus kapot of een ander onderdeel defect? Dit wil je het liefst zo snel mogelijk laten repareren. De kosten van de reparatie vind je op deze pagina, zo kom je achteraf niet voor verassingen te staan. Mocht het probleem van je iPhone 8 Plus er niet bij staan, neem dan telefonisch of per mail contact met ons op, wij helpen je graag!


1 jaar garantie op iPhone 8 Plus reparaties

Wij geven op al onze iPhone 8 Plus reparaties 1 jaar garantie. Mocht er na verloop van tijd defecten of kuren optreden, zoals dat de touchscreen niet meer goed functioneert, dan vervangen wij dit kosteloos onder garantie. Schade door eigen toedoen valt hier niet onder. Mocht het onderdeel na reparatie niet goed functioneren, neem dan contact met ons op om dit te laten repareren.


Meest voorkomende iPhone 8 Plus schades

De onderdelen die het meest stuk gaan na gebruik bij een iPhone 8 Plus zijn: het scherm, batterij en oplaadpoort. Het scherm barst meestal na een paar keer vallen. De batterij neemt af in capaciteit na veelvuldig gebruik, meestal komen de eerste symptomen na 1 à 1,5 jaar gebruik. De oplaadpoort raakt ook vaak defect, echter komt het vaak voor dat hier meestal stof in zit. Dit kun je gemakkelijk zelf oplossen door met een naald het stof te verwijderen.


Voordelen van Repair Supply

Door je iPhone 8 Plus bij Repair Supply te laten repareren, profiteer je van de volgende voordelen:

  • 12 maanden garantie.
  • Wachten onder het genot van een kop koffie.
  • Vrijwel alle reparaties in minder dan 1 uur klaar.
  • Klanten beoordelen ons met een 9,1!