Verzending

Zodra je een bestelling hebt geplaatst gaan wij meteen aan de slag voor je met het picken, verpakken en verzenden van je bestelling. Als je op werkdagen voor 17:15 een bestelling plaatst, versturen wij je bestelling met PostNL dezelfde dag nog op. Je bestelling heb je de volgende dag in huis*. Indien je bestelling door de brievenbus past, sturen we het op als brievenbuspakket. Hierdoor hoef je niet thuis op de bezorger te wachten.

De verzendkosten per bestelling bedragen €1,99. Bestellingen boven de €29,- worden gratis verzonden. Bestellingen onder de €10,- worden als brievenbuspost zonder track en trace verzonden. Tijdens het afrekenen kun je de optie kiezen om met track en trace te verzenden voor €2,99.

Indien je bestelt vanuit België, dan bedragen de verzendkosten €8,99. Je bestelling wordt als pakket verzonden met PostNL.

*Je bestelling kan vertraagd geleverd worden vanwege drukte of andere omstandigheden bij PostNL. Bijvoorbeeld op feestdagen zoals sinterklaas en kerst of bij extreme weersomstandigheden.