Huawei Reparatie

Indien je de reparatie van je Huawei door ons wilt laten uitvoeren, is dat uiteraard mogelijk. Op deze pagina vindt je een overzicht van de Huawei modellen die wij repareren. Kies het model van je Huawei om een overzicht te zien van de reparaties die we uitvoeren en de bijbehorende prijzen. Staat het model van je Huawei toestel er niet bij? Bel ons dan even, dan helpen we je graag verder.

Wij geven 3 maanden garantie op alle Huawei reparaties. Indien je je Huawei wilt laten repareren, neem dan contact met ons op om een afspraak te maken.Selecteer het model van je Huawei
Reparatie van je Huawei

Werkt je Huawei niet meer naar behoren? Is het scherm gebarsten? Hoe voorzichtig je ook met je toestel omgaat, een ongeluk kan gebeuren. Maak je geen zorgen, wij kunnen het vrijwel altijd repareren dankzij onze jarenlange ervaring.

Je Huawei laten repareren

Na een schade of defect, wil je natuurlijk je Huawei laten repareren. Dit kan officieel via Huawei of een derde partij. Bij officieel partijen ben je meestal je toestel een paar weken kwijt en zijn de kosten veelal hoger. Bij ons is je Huawei in goede handen, wij hanteren lage eerlijke prijzen en repareren je Huawei meestal binnen één dag. Hierdoor ben je meteen weer bereikbaar en kan je weer appen!

Veelvoorkomende schades

Het meeste wat stuk gaat aan Huawei toestellen is het scherm en de achterkant. Dit zijn ook de meest gevoelige onderdelen van je Huawei. Dat de batterij van je Huawei of de camera defect raakt komt minder vaak voor.

Voordelen van Repair Supply

  • 3 maanden garantie
  • Beste kwaliteit onderdelen
  • Jarenlange ervaring
  • Snelle service

Hulp nodig? Bezoek ons kantoor of neem contact op

Uiteraard geven we je graag meer informatie over het repareren van je Huawei. We zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m zaterdag van 10:00 tot 18:00 uur voor al je technische vragen. Ook hebben we een fysieke locatie aan de Demkaweg 13 in Utrecht Zuilen.